Sejemske postavitve

Prvi vtis je pomemben, vsebina tudi

Kot oblikovalci razstavnih prostorov želimo oblikovati rešitve, ki bodo obiskovalcem ostale v spominu. Oblikujemo tako sejemske postavitve kot postavitve za različne razstave, poslovne konference, dogodke različnih tipov. In to je samo del tega, kar ustvarjamo v našem studiu.

Z vami smo od oblikovanja idejnega koncepta do končne instalacije. To pomeni, da gremo skupaj z vami skozi faze raziskovanja, prvih konceptov, idejne zasnove do sodelovanja z dobavitelji in montaže sejemskega prostora.

Veliko časa posvetimo vizijam in idejam. Eno prvih vprašanj, ki vam jih bomo zastavili, bo: "Kdo je vaša ciljna publika?" Poslušajoč vaše odgovore, bomo iskali tudi zanimanja in potrebe, ki jih imajo vaši potencialni obiskovalci. Svet je dandanes vse bolj nasičen z dražljaji, ki prihajajo od vsepovsod, zato je toliko več napora potrebno vložiti v pridobivanje pozornosti obiskovalcev.

Ko bomo zbrali vse potrebne informacije, vam bomo predstavili ideje, ki bi lahko dosegle visoko stopnjo zanimanja in interakcije ter so skladne z zastavljenim proračunom. Preko skic, načrtov ali računalniško izdelanih 3D modelov vam bomo poskušali približati končno podobo. Na podlagi vaših pripomb bomo naredili potrebne korekcije. Na željo bomo prevzeli tudi izvedbeni del.

Rezultat našega sodelovanja bo estetska, navdihujoča in funkcionalna postavitev, ki vam bo pomagala predstaviti vašo zgodbo in kreirati nove poslovne priložnosti.