Notranji dizajn

Predani smo Vašim željam od prvega dne. Naša prednost je, da znamo zares poslušati.

Bivalni in delovni prostori so med najpomembnejšimi stvarmi v življenju zato pri projektiranju dobro poslušamo komu so namenjeni in kakšna naj bi bila njihova funkcija. Skupaj z naročnikom iščemo zasnovo prostora, ki se odziva na njegove potrebe - ne glede na to ali gre za poslovni prostor, zasebno rezidenco, restavracijo, hotel ali enega izmed javnih objektov kot so vrtci, šole in zdravstvene ustanove.

 • Vila K 1

  Svetloba, ergonomija, zvok, prijetnost dotika so elementi, ki jim sledimo.

  Pri načrtovanju interierja sodelujemo s slovenskimi in tujimi proizvajalci. Prednost dajemo naravnim in zdravju prijaznim materialom, tradicionalni obrti, izkušnjam mojstrov. Sodelujemo z domačimi oblikovalci, arhitekti in umetniki ter smo ambasadorji razvoja oblikovalske in tehnične odličnosti. Magnet design je prostor domačega proizvodnega znanja in slovenske kreative.

  Ponujamo Vam le stvari v katere verjamemo tudi sami.

 • Vran 1
 • Krk 1

  3d vizualizacija

  Včasih si stranka težko predstavlja končno podobo interierja. V tem primeru je 3d vizualizacija v veliko pomoč. S 3d izrisom je projektiranje in načrtovanje prostora lažje, še posebej kadar je možnih več rešitev, stranka pa še ni čisto odločena kaj si želi. Notranje oblikovanje zahteva izkušnje in znanje, saj mora biti notranja oprema hiše ali stanovanja ne le lepa, temveč tudi funkcionalna. Poleg tega je potrebno pri opremi apartmajev, hotelov, lokalov, poslovnih prostorov in stanovanj upoštevati tudi normative in predpise.
  3d izris kuhinje ali 3d izris stanovanja lahko razreši tudi morebitna vprašanja in dvome, ki jih ima stranka glede predlagane rešitve. Za izris kopalnice, kuhinje, pohištva, sobe ali stanovanja uporabljamo sodobne 3d programe, s katerimi lahko zajamemo vse bistvene lastnosti in posebnosti prostora, kot tudi natančen prikaz opreme. Z uporabo ustreznih tekstur in vzorcev materialov na 3d izrisih dosežemo realistične vizualizacije.